Advarsel til barer som viser fotball

Category: Uteliv 832 2

Politiet advarer barer som har planer om å vise live fotball fra EM i Polen/Ukraina.

Pattaya politiet holdt nylig et møte med bar eiere og andre utesteder som ønsker å vise fotball fra 2012 UEFA mesterskapet. Europamesterskapet er delt mellom Polen og Ukraina og starter 8 juni.

GMM-Grammy har rettighetene til å sende kampene og de blir vist i Thailand på analog og via en ny GMM Z Box som kan brukes med en standard parabol antenne.Kampene blir ikke vist på kabel TV eller satelitt TV.

Derfor ble det annonsert att alle barer som ønsker å vise kampene lovlig til deres kunder ikke kan bruke analog. Deres eneste mulighet er å kjøpe en GMM Z Box for 1590 THB og betale en lisens på 2000 THB. Bar eiere ble advart om att  blir de tatt i å vise sendinger fra analog TV blir de straffe forfulgt.

Kilde: Pattaya People

Jeg vet att en del barer viser sport og diverse fra sine hjemland via streaming på Internett. Hvor vidt dette også blir rammet av politiets direktiver vet jeg ikke. Noen som har mer informasjon om dette legg gjerne igjen en kommentar 🙂

Powered by 12Go Asia system

2 kommentarer på “Advarsel til barer som viser fotball

 1. Bibo Bommen

  Heisann. Ang streaming via f.eks en slingbox stående i heimen i norge, evt andre steder i norge så fnnes det ingen hjemmel i noen lov i noe land som kan nekte deg koble opp din pc til din tv. f,eks i thailand eller andre steder.
  slinhboxen er din, og abbonementet betaler du for.
  Uansett så er dette fra ditt eget opplegg i heimen heime i no, så dette ville en sak i los mot deg aldri bli vunnet.

  Svar
 2. Bibo Bommen

  Men…..ang allmenhetsloven så bør den sjekkes i hvert enkelt land siden den siser noe om at man ikke kan vise programmer til mer enn x antall mennesker. For noen år siden var det i norge 25, nå er terskelen senket til «mer enn 5 personer»

  Svar

Kommenter gjerne:

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no Blogglistenhits