Allsidig uteliv i Pattaya

Category: Uteliv 1 523 9

Pattaya er svært kjent for sitt uteliv og mange reiser dit nettopp på grunn av det.

I byen er det flere tusen utesteder av ulike slag, jeg tør ikke en gang tippe hvor mange det er og tror heller ikke det er noen offisielle og korrekte tall på dette. Det er alt i fra øl-barer, puber, disco, go-go  barer, cabaret, boyz town osv.. i tillegg finnes det et fantastisk utvalg av restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og skulle du være kresen på maten går du aldri sulten hjem fra Pattaya.

Walking Street har kanskje mange hørt om selv om de aldri har vært i Pattaya, gaten starter der Beach road slutter og går nedover mot havnen Bali Hai Pier. Gaten er åpen for kjøretøyer på dagtid men om kvelden forandrer gaten seg til en pulserende gågate som gjør att du får bakoversveis første gangen du går der 🙂  I gaten ligger det tett i tett med øl-barer, disco, restauranter, go-go barer og bare det å rusle nedover Walking Street en kveld er en turist attraksjon i seg selv.

Øl-barer er gjerne steder jeg liker meg best på, men det kommer litt an på fordi mange øl-barer ligger i større komplekser og da kan det være slitsomt med mye musikk og støy rundt. Men har du planlagt en kveld på byen tåler du nok det også 🙂 øl-barene er gjerne bygd opp i hestesko format slik att bardisken er lang og har plass til mange gjester. Det finnes flere øl-barer i Pattaya med norsk managment men de skal jeg ta for meg i senere innlegg. På kvelden er det gjerne rikelig med vertinner i øl-barene, men det har nok sin naturlige forklaring 😉

Her er en smakebit fra Walking Street

Hva mener du selv om utelivet i Pattaya?


Powered by 12Go Asia system

9 kommentarer på “Allsidig uteliv i Pattaya

 1. Pattayabloggen

  Det høres bra ut, ja høysesongen starter gjerne i november/desember. Var selv der i fjor før jul, reiste vel hjem den 10 des og da var det ikke tatt seg helt opp men allikevel det var bra med folk der.

  Gleder meg til reisereportasjene 🙂

  Svar
 2. Partyferie

  Skal ta meg turen innom om et par måneder selv sammen med et par kompiser og ta en dagstur innom Pattaya for å sjekke livet. Blir like før jul, og da er det vel høysesong der?

  Håper å få tatt bra bilder og laget noen fine reisereportasjer 🙂

  Svar
 3. Trond W Stensgård

  Som tidligere nevnt, så var jeg nede i desember og januar 2012. Desverre så er Walking street delvis ødelagt av russere og alle de arabiske stedene som er åpnet der! Gata var nesten ikke framkommelig pga. masse russere som sto eller gikk i gata og drakk øl de hadde kjøpt i 7 eleven eller family mart. Mens barene omtrent var folketomme. Snakket med noen av de ansatte i noen barer, noen sa at det omtrent ikke hadde vært gjester innom på 3 måneder!!!!? Ingen god utvikling for de som skal drive barer der. Men, kanskje lysning i sikte….. Leste nylig i Bangkok Post og Pattaya Mail at noen av de russiske turoperatørene hadde gått konkurs, og lagt skylda på thailands turist myndigheter. Thailand hadde ikke akkurat vært begeistret for det! Håper både for Thailand’s og vår del at russerne forsvinner igjen!

  Svar
  1. PattayaBloggen

   Jepp, det er dessverre mye russere i Pattaya og omegn og ser du noen går rundt med en stor ølflaske i hånda på gata, ja da er det ikke tvil 😉

   Walking Street er etter min mening alt for «turistifisert» og det er sjelden jeg gidder å gå dit. Prøv heller Soi Buakhao pleier jeg å anbefale folk 🙂

   Svar
 4. Ping: Ferie i Hua Hin anbefales | ThailandTur.no

 5. Ping: Badebyen Pattaya | ThailandTur.no

 6. Hannah

  Var i Pattaya i begynnelsen av året sammen med tre venner, og undrer meg over tittelen på denne bloggposten; «Allsidig uteliv i Pattya». Ehhh….hva er det allsidige om jeg tør spørre?? Det finnes jo ingen «normale» barer man kan gå ut på uten å bli overfalt av prostituerte! Offisielt kalles de «barjenter», men alle vet jo hva de egentlig driver med.Det var ikke vanskelig å se. Vi dro ut på noen av øyene da vi hadde hørt det skulle være så vakre strender der. Det var søppel overalt (også rundt i Pattaya), forurenset og møkkete vann, ja i det hele tatt ganske så motbydelig. Flere av oss ble også matforgiftet.
  Nei, Pattaya har det ryktet det fortjener. Jeg kommer aldri til å reise tilbake. Pattaya er et eldorado for single, feite, ekle menn norske kvinner ikke vil ha…90% av flyet var jo fylt opp med slike…;-)

  Svar
  1. PattayaBloggen

   Tittelen er korrekt nok den Hannah, nå vet jeg ikke hvor lenge du var i Pattaya men det finnes masse såkalt «normale» barer i byen. Hvilke øyer var dere på?
   Søppel er et generelt problem over hele Thailand ikke bare i Pattaya. Og matforgiftet har jeg aldri blitt i Thailand, du kan vel neppe laste Pattaya for det?

   Pattaya har et rykte blant enkelte det er sant, men det du sier på slutten her faller på sin egen urimelighet. Jeg har ganske mange flyturer bak meg til og fra Thailand og flyene har alltid vært fylt opp av en variert mengde med turister. Alt i fra barnefamilier, enslige menn i alle aldre, pensjonister og par på tur 🙂

   Svar
 7. Trond W. Stensgård

  Tror nok Hannah er en av de som er full av fordommer. Har alltid fortalt til de som har tenkt seg til Thailand, spesielt Pattaya, Bangkok og Patong at fordommene må de legge igjen hjemme. Helt enig i at det finnes nok av både normale barer og kafeer i Pattaya/Jomtien område. Og bare tull at man blir overfalt av «prostituerte»! Var kanskje sånn for 10-20 år siden, men ikke nå lenger. Virker jo neste som hun har oppsøkt de verste barene bare for å bevise for seg selv og vennene sine at slik er det. Det er det hun har blitt fortalt, og dermed dannet seg et bilde. Nei, Pattaya og Jomtien er en flott plass å besøke, og har som du sier et allsidig uteliv. Og slett ikke bare «ekle feite nordmenn» som er single som reiser dit. Kjenner en masse som reiser ned dit med familien sin, og blitt mye ungdommer også etterhvert! Søppel problemet er også etterhvert blitt mindre. For 10-15 år siden var det nok ille etter norsk målestokk, men ikke noe problem lenger! Takk for en flott bloggpost, skulle ønske flere benyttet seg av den og skrev om sine opplevelser! 🙂

  Svar

Kommenter gjerne:

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no Blogglistenhits