Kåres PartyBar i Pattaya

Category: Uteliv 4 149 5

Mange nordmenn reiser til Pattaya og dermed er det naturlig att det har blitt etablert en del norskdrevne barer/restauranter der.

Ett av disse stedene er Kåres PartyBar som ligger i bar-komplekset på andre siden av second road omtrent rett ovenfor Mike Shopping Mall. Baren ble startet opp rett før jul i 2005 og hadde med andre ord 5 års jubileum i vinter, den festen var jeg så heldig å være med på selv og vi hadde det virkelig morsomt 🙂 Baren er en typisk «beer bar» med en lang bardisk i hesteskoformat og i tillegg er der også sofa/bord grupper for de som ikke liker å henge i baren hele tiden. Det er også en biljard avdeling der og det vises også  norsk/engelsk fotball eller andre sportssendinger på storskjermer.

PartyBaren drives av Kåre og Terje som er litt ulike karer men de er veldig hyggelige begge to. Det er selvfølgelig ansatt en del vertinner som sørger for att gjestene i baren har det de trenger og har et trivelig opphold 🙂

Her er Terje og Kåre med jubileumskaken 

Kaare og Terje jubileum

I forbindelse med baren ble også nettsiden kaarethai.com opprettet og der finner man informasjon og resurser som feks hotell, taxibestilling, fotogalleri mm. Men der er også et diskusjonsforum som raskt utviklet seg til det største thai relaterte forumet i Norge, det har i dag ca 7500 medlemmer. Det att forumet til Kåres har blitt så populært er også en vesentlig grunn mener jeg att baren er godt besøkt året rundt, selv i det som betegnes som lavsesong i Thailand.

Har selv vært i Kåres PartyBar mange ganger og trives veldig godt der, her har jeg laget et kart som viser deg  ca hvor du finner baren. Kan være litt vanskelig å se baren fra gata, men gå litt inn i komplekset og du ser baren ligger inne til høyre.

Kart til Kåres Partybar

 

 

Kåre har solgt seg ut av baren 

 

Powered by 12Go Asia system

5 kommentarer på “Kåres PartyBar i Pattaya

 1. Trond W Stensgård

  Har vært innom «Kåres» noen ganger. Grei og trivelig bar, bra med folk uansett lav/høysesong. Nesten for mye i høysesongen, kommer man en 3-4 i følge så kan det være vanskelig å finne plass. Bra at det bygges litt om! Regner med at det blir en tur ned i juli/august nu til sommeren! 🙂

  Svar
 2. jonny johansen

  jeg har vært innom kåres bar 3 ganger november og 2 ganger i desmber 2011.jeg kommer nokk i gjenn..

  Svar
 3. John Vegard Barstad

  Kom hjem fra Pattaya i går kveld, Og må bare annbefale Kåres Partybar for alle som har tenkt å reise dit.
  Det var min første tur til Thailand, og jeg reiste alene.
  Dersom det er noe du lurer på så spør Kåre.
  Han kan gi gode råd og tips for en som ikke har mye peiling på Pattaya.
  Kommer garantert tilbake neste år! 😉

  Svar
 4. Knut Audun Johansen

  Thailand er et fint land pleier å dra på ferie ditt. Vi har jo ferie hus i hua hin. Nå har min far drat til thailand for å kjøpe svømmebaseng til huset.

  Svar
 5. Ping: Kåre Anmarkrud har solgt seg ut av baren | PattayaBloggen

Kommenter gjerne:

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no Blogglistenhits