Ombygging i Kåres Partybar

Category: Uteliv 1 139 1

Kåres Partybar er et populært møtested for nordmenn i Pattaya og de er nå inne i en prosess om å utvide arealene sine. De har leid et ledig lokale som har stått tomt i lengre tid rett innenfor baren.

Det nye området vil hovedsakelig bli brukt som et serviceområde til baren, lagerplass av flasker, oppvask, kjøledisker osv. Det vil også bli forsøkt å få på plass et område for servering av enkle retter som pizza, pølser og lignende, det er sikkert et tilbud som sultne natteravner vil sette pris på.

I biljardavdelingen vil de smale bordene bli utvidet med 25 cm slik att det blir bedre plass for drikkevarer, mat og lignende. I tillegg blir det også montert opp flere vifter på de sitteplassene som er nærmest baren.

Nytt tilbud

Ved siden av biljardbordene vil det bli flislagt og satt opp et område for dart, i skrivende øyeblikk er det ikke bestemt om det blir elektroniske skiver eller tradisjonelle skiver. Jeg liker i grunn begge typer skiver men tror selv om de er dyrere att elektroniske skiver vil passe best, da vil det ihvertfall ikke være noe krangling om poengsummer 🙂  Personlig synes jeg dette er et etterlengtet tilbud og gleder meg til å ta dette i bruk.

Kåres Partybar har vært i drift i over 6 år nå og driften ser ut til å gå bra, så det er bra synes jeg att de utvikler seg videre og ikke bare stagnerer i et visst konsept. Å drive bar i Pattaya er ikke så lett og det er bare de som jobber hardt og målrettet som overlever år etter år, se bare på Scandinavia Bar på Beach Road som nå er inne i sitt 26 år i drift.

Powered by 12Go Asia system

En kommentar på “Ombygging i Kåres Partybar

  1. PattayaBloggen

    Har vært innom baren et par ganger nå i den seneste tid men ombyggingen er ikke helt ferdig ennå. Pga Songkran så reiste arbeiderne hjem og som kjent varer denne feiringen i Pattaya lenger enn andre steder i Thailand 🙂
    Men så vidt jeg vet så er det utviding av bardisken som står igjen nå.

    Svar

Kommenter gjerne:

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no Blogglistenhits