Dating

Slik finner du den neste kvinnen i ditt liv, prøv dating i Thailand!

Det finnes et utall av datingsider rundt om på Internett, noen av de dekker hele verdensdeler og andre igjen spesifikke land. Pattayabloggen har gjort sine erfaringer med forskjellige tjenester og kan trygt anbefale ThaiCupid.  som en av de beste og mest seriøse datingsidene når det gjelder Thailand.

Det er gratis å registrere seg og da har du kjapt tilgang til tusenvis av profiler til vakre Thaijenter, kanskje finner du din drømmedame der 😉 Anbefaler dog att du prøver et betalt medlemskap da du får tilgang til en del flere funksjoner som feks videopresentasjoner som brukere har lagt inn.


Mange muligheter

Bruk litt god tid på å lage deg en profil, sett inn gode bilder, vær ærlig om det du skriver om deg selv. Gjør du dette grundig vil det helt sikkert lønne seg i jakten på kjærligheten.

Er du ikke så god i engelsk så fortvil ikke, ThaiCupid kommer nemlig også i norsk språkdrakt i tillegg til en del andre språk som thai.  Jeg kjenner etterhvert til flere som har møtt sin kone på TC og som lever i gode ekteskap i dag, men det finnes også golddiggers der inne så bruk sunn fornuft og vær litt skeptisk så er du godt på vei.


 

Lykkelige historier

«Jeg har funnet min utkårede på ThaiCupid»

Jeg har funnet min utkårede på ThaiCupid..vi er forlovet og har planlagt bryllupp 22 Juni 2012. Jeg har aldri hvert lykkeligere i mitt liv, og jeg er 64 år. Kvinnen er det mest fantastiske jeg har hvert sammen med…for tiden er hun hos meg i Norge fra til 10 Juni d.å. da reiser vi til Thailand for å forberede vårt bryllup.

Tusen takk ThaiCupid for denne muligheten jeg har fått gjennom siden…jeg vil komme med bilde etter bryllupet.

Mvh Enok

«Thank you ThaiCupid!»

Jeg er storfornøyd med partner jeg har møtt her. Jeg planlegger å flytte til henne i Thailand.Det gleder jeg meg til. Har besøkt henne to gang allerede,så dette har vert topp for meg. Takk for at siden eksisterer,slik at jeg kunne vere så heldig å møte kvinnen i mitt liv her.

Mvh Nils Henry

«Jeg traff min utkårede her på ThaiCupid «

Jeg traff min utkårede her på ThaiCupid og ble veldig forelsket ettervert som jeg chattet med hun. Jeg reiste først en tur ned og besøkte familien. Hun ble med meg tilbake til Norge etter å ha fått innvilget turistvisum  Hun måtte ned igjen og vente 3 måneder for å få nye 3 måneder.

Så da reiste jeg ned når det var 3 uker igjen for å korte ned på tiden, de 3 månedene hun måtte være i Thailand. Jeg reiste så hjem og hun kom uken etter. Da hun så måtte returnere så hadde vi allerede giftet oss så hun søke om et 7 dagers visum og kom tilbake 1 måned senere og fikk være til UDI hadde behandlet saken.. I dag er vi gift og hun har fått arbeid og oppholdstillatelse i Norge og det er bare å anbefale. Jeg angrer ikke et øyeblikk for at jeg gikk den veien.

Mvh Stein H


 

Registrer deg på ThaicupidOver her var noen suksesshistorier fra virkeligheten så hvorfor ikke gi dating i Thailand en sjanse du også? Registrer deg på denne linken her eller klikk på bildet til venstre, det koster uansett ikke noe å sjekke ut denne tjenesten nærmere.

En liten oppdatering 20.05.14: Datingtjenesten har i dag skiftet navn fra ThaiLoveLinks til ThaiCupid, ellers er konseptet akkurat som før 😉