Allsidig uteliv i Pattaya

Category: Uteliv 2 958 9

Pattaya er svært kjent for sitt uteliv og mange reiser dit nettopp på grunn av det.

I byen er det flere tusen utesteder av ulike slag, jeg tør ikke en gang tippe hvor mange det er og tror heller ikke det er noen offisielle og korrekte tall på dette. Det er alt i fra øl-barer, puber, disco, go-go  barer, cabaret, boyz town osv.. i tillegg finnes det et fantastisk utvalg av restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og skulle du være kresen på maten går du aldri sulten hjem fra Pattaya.

Walking Street har kanskje mange hørt om selv om de aldri har vært i Pattaya, gaten starter der Beach road slutter og går nedover mot havnen Bali Hai Pier. Gaten er åpen for kjøretøyer på dagtid men om kvelden forandrer gaten seg til en pulserende gågate som gjør att du får bakoversveis første gangen du går der 🙂  I gaten ligger det tett i tett med øl-barer, disco, restauranter, go-go barer og bare det å rusle nedover Walking Street en kveld er en turist attraksjon i seg selv.

Øl-barer er gjerne steder jeg liker meg best på, men det kommer litt an på fordi mange øl-barer ligger i større komplekser og da kan det være slitsomt med mye musikk og støy rundt. Men har du planlagt en kveld på byen tåler du nok det også 🙂 øl-barene er gjerne bygd opp i hestesko format slik att bardisken er lang og har plass til mange gjester. Det finnes flere øl-barer i Pattaya med norsk managment men de skal jeg ta for meg i senere innlegg. På kvelden er det gjerne rikelig med vertinner i øl-barene, men det har nok sin naturlige forklaring 😉

Her er en smakebit fra Walking Street

Hva mener du selv om utelivet i Pattaya?


Powered by 12Go Asia system