Bangkok`s største utbygger med rekordsalg i Pattaya

Category: Nyheter 293 0

I løpet av 5 timer ble det solgt over 400 leiligheter i det nye prosjektet Lumpini CondoTown i Nord Pattaya.

L.P.N. Development Group er ingen smågutter, de er den største eiendoms utvikleren i Bangkok og har satt opp mer enn 200 bygg og 80 landsby prosjekter. De skiller seg ut fra andre selskaper med att de drifter prosjektene videre etter det er fullført, på en måte kan de sammenlignes med norske OBOS. De har heller ingen majoritetseier men er eiet av folket og prosjektene sine.

Pattaya har når man ser bort fra Bangkok det mest ettertraktede boligmarkedet i landet og dette er første gang L.P.N starter et prosjekt utenfor hovedstaden. Etter markedsundersøkelser fant de ut att arbeiderklassen i Pattaya har høy lønn i forhold til resten av landet og mange ønsker å eie egen bolig. Arbeidere betaler gjerne opp til 6000 Baht i månedsleie og L.P.N kan tilby banklån på 30 års løpetid med omtrent samme månedlige avdrag.

Lumpini CondoTown er to høye bygninger som hver har 32 etasjer, den første vil ha 735 enheter og bygning nr 2 vil ha 689 enheter. L.P.N er en populær utbygger og folk står gjerne i kø når nye prosjekter lanseres. I Pattaya var det over 300 stk som trakk lodd for å kjøpe leiligheter og flere kjøpte flere enheter også. Lokasjonen er i Naklua, Nord Pattaya relativt nært Sukhumvit veien med utsikt mot Naklua stranden.

Som en skjønner er dette et condoprosjekt hovedsakelig rettet mot Thailandske arbeidere bosatt i Pattayaområdet. Leilighetene har en startpris på 699 000 THB og er ganske små og er mellom 22,5 til 32,5 kvadratmeter, dvs att dette altså er ett-roms leiligheter. Utbyggeren har stor tro på markedet i Pattaya og planlegger også et nytt prosjekt i Wongamat Beach området.

Powered by 12Go Asia system