Billige flybilletter til Thailand nå!

Category: Reise 948 4

Høsten er en fin tid å reise på om du er ute etter billige flybilletter til Thailand, mange flyselskaper har i disse dager gode tilbud.

Selv har jeg reist til Thailand i 11 av årets 12 måneder og har dermed en viss erfaring med når det er billigst å reise. Det er etter min mening i perioden april-juni og etter skoleferien og ut oktober. Nå i høst har alle de vanlige flyselskapene som feks SAS, Finnair og Thai Airways kjørt sine kampanjer på reiser til Thailand.

En nykommer på markedet i Norge er Qatar Airways som har reiser fra Oslo til Bangkok med mellomlanding i Doha.  De kjører på med kampanjer fra ca 4500 kr og oppover, fornøyde rapporter fra reisende med Qatar Airways tyder på att dette kan bli en sterk konkurrent til de etablerte rutene. Flyselskapet vil ha 5 avganger med flotte Airbus A330 maskiner fra Oslo i uken, de ble også kåret til «Airline of the year 2011» Denne ruten passer glimrende om du liker å ha en pause midtveis i reisen din, da kan du strekke på beina og røyke litt om du har behov for det 😉

For vi som sokner til Oslo Lufthavn Gardermoen er selvfølgelig direkteruten med Thai Airways det foretrukne alternativet. Det er nemlig behagelig å sjekke inn på Gardermoen å vite att neste stopp er Bangkok. Reiser selv i disse dager med de og min billett fikk jeg for 4500 kr, dette er da en billett som har en maksimum reiseperiode på 30 dager. Var også mulig å få denne billetten for 4200 kr men på mine foretrukne reisedager ble det noen hundrelapper dyrere.

Ser på nettsidene til Finnair att de også har et godt tilbud til Bangkok med startpriser fra 4600 kr. Har reist flere ganger med Finnair og de har en kort og rask rute til Asia og på avgangene fra Helsingfors til Bangkok er halvparten av crewet Thaier og det gjør jo att man kommer i feriemodus med en gang 🙂

Vet du om noen andre gode tilbud på flybilletter til Thailand så legg gjerne igjen en kommentar. 

 

Powered by 12Go Asia system