Charter til Thailand er oppskrytt

Category: Blogg 612 0

Dette er en ny kategori på bloggen her og vil være en plass hvor jeg kommer med personlige betraktninger om Pattaya og Thailand.

Tenkte jeg skulle starte med min første tur til Thailand og den gikk selvfølgelig til badebyen Pattaya. Etter noen måneders press fra en arbeidskollega som var en rutinert Thailands reisende så ga jeg etter og kjøpte billetter. Dette var selvfølgelig rett før jul og rimelige billetter var ikke å oppdrive, men jeg skulle avgårde koste hva det koste ville. Vel det var kanskje ikke helt sant 🙂 for jeg endte opp med å kjøpe billetter med et charterselskap for å ikke ruinere meg helt, så vidt jeg husker kom billetten på knappe 10 tusen kroner.

Charter til Thailand 

Turen startet på selveste julaften for noen år siden og det skulle vise seg å være litt av en melkerute for å si det sånn. Reiseruten var som følger: Oslo-Gøteborg-Emiratene-Bangkok og samme vei tilbake. Komforten ombord i flyet var helt ok så det skal jeg ikke klage på men reiseruten var alt for omstendelig. Spesielt på vei tilbake da vi måtte stå i en lang kø i Gøteborg for å få utlevert boardingkort til flyet til Oslo, synes å huske att det tok nærmere en time, en skandale spør du meg!

Anbefalte selskap 

Så etter dette har jeg selvfølgelig aldri vurdert charter til Thailand, nå er favoritten direkteruten til Thai Airways som går fra Gardermoen til Bangkok (Suvarnabhumi). Dette er den mest behagelige ruten å komme seg til Thailand på når du sokner til Oslo Lufthavn og som en god nr 2 vil jeg fremheve Finnair som har den korteste veien østover når man ser bort fra direkteruten til Thai Airways.

Og som nr 3 velger jeg gode gamle SAS, de har en helt kurant reiserute helst via København. Spesielt liker jeg att de har nattflight bortover til Thailand, det har nemlig ikke direkteruten til Thai Airways.

Men hva så med min første tur til Thailand? Joda den gikk bra den og det endte opp med att jeg relativt kort tid etter jeg kom hjem, kjøpte billett til en ny tur ca 2 mnd senere. Med andre ord ble jeg smittet av den berømte asiasyken 🙂

Har du selv noen artige historier om din første tur til Thailand? I så fall legg gjerne igjen en kommentar! 


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Powered by 12Go Asia system