Fifth Hotel Jomtien

Category: Reise 1 940 0

I slutten av mai var jeg et par dager på Jomtien Beach og her en en liten anmeldelse av Fifth Jomtien Hotel som vi bodde på.

Hotellet ligger i Jomtien soi 5 og er like i nærheten av det lokale immigrasjonskontoret for Pattaya og omegn. Gaten er relativt rolig, men allikevel sentralt plassert på Jomtien. Og det er kort vei å gå ned til stranden eller opp mot Jomtien seccond road.

Dette er et relativt lite hotell og har 48 rom, men er av nyere årgang og har en moderne stil på bygg og interiør. Spisesal var forøvrig under ombygging så vi fikk ikke testet ut fasilitetene der, men dette var bare i en begrenset periode på noen uker. Det hadde et fint uteområde med basseng, solsenger og restaurant.

Vi bestilte via Pattayabloggens hotellpartner Booking.com og fikk et flott studiorom med balkong og utsikt mot syd. Prisen for vår reiseperiode var ca 1300 THB pr natt uten frokost, og det synes jeg var en helt grei pris.

Hotellrommet på Fifth Jomtien

 

Her er litt av balkongen

Balkong

Her er noen flere bilder av rommet

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Som man ser ut av bildene er det ganske så greit der, og jeg har ikke noe spesielt og utsette på oppholdet vårt på dette hotellet. Bestiller man via Booking.com så slipper man å betale på forhånd, jeg spurte om man kunne betale med thai bankkort og det gikk helt fint da de hadde en online betalingsterminal der.

Addresse: 75/316, Jomtien Soi 5, Nongprue, Banglamung
Jomtien Beach, 20150, Thailand
75/316, จอมเทียน ซอย 5, หนองปรือ, บางละมุง (พัิทยา, 20150)
Telefon: +6638059522

For mer informasjon om hotellet klikk her

Ellers var oppholdet på Jomtien vår preget av avslapping(strandliv) og inntak av flytende og fast føde på steder i nærheten av soi 5  Og det kan jo være helt allright, ikke sant?

Solnedgang på Jomtien

 

 

 

Powered by 12Go Asia system