Flytende marked

Category: Attraksjoner 511 2

Pattaya Floating Market er en av de nyeste turistattraksjonene i Pattaya.

Det ble åpnet senhøsten 2008 og er over 100 000 kvadratmeter i utstrekning, det er også det største kunstig oppbygde flytende marked i verden.

Markedet er oppdelt i fire hoveddeler som representerer Thailand i nord, nordøst, sentral og den sørlige delen av landet. Og i disse forskjellige delene av markedet finner du håndverk, kunst og matretter fra landsdelene. Flere ganger om dagen er det også opptredener i klassisk dans og kampsport som har tilknytning til regionene.

Dette er en interessant turistattraksjon å være på da den er bygget opp på påler i den store innsjøen, bygningene er i tre og  har byggestil fra de forskjellige delene i landet. Overalt finner du små butikker og spisesteder med tradisjonelt håndverk og mat. Og ikke minst båter som flyter rundt på markedet som også selger forskjellige ting.

Dette er en fin plass og tilbringe noen timer på enten du er ung eller gammel. Det flytende marked ligger mot sør i utkanten av Pattaya ved siden av Sukhumvit veien mot Bang Saray og Sattahip, så har du eget kjøretøy er det lett og finne det. Om du bor midt i byen er det allikevel ikke lange biten om du velger å ta en taxi eller en minibuss om dere er en liten gjeng.

Powered by 12Go Asia system