Ikke bruk norsk mobil i Thailand!

Category: Gode Tips 2 573 6

Bruker du din norske mobil i Thailand kan det koste deg dyrt, derfor anbefaler jeg deg å kjøpe et thai simkort.

Du får kjøpt startpakker overalt så det er lett og få tak i, kjøp helst fra en av de store mobilselskapene som DTAC eller one2call. Da er du sikret god dekning rundt om i landet, har selv surfet mye med mobilen som modem på landsbygda og det fungerer greit. Men legg merke til att 3G er dessverre dårlig utbygd i Thailand så surfehastigheten er noe begrenset om du er vant til å bruke 3G i Norge.

Det er billig å bruke og lett å lade opp med ekstra penger fra ladekort som også selges overalt i butikker som feks 7-Eleven eller Family Mart. En ting en skal være oppmerksom på er att disse simkortene ikke varer evig, det kommer an på hvor mye penger du setter inn. I prinsippet fungerer det slik att dess mer penger du setter dess lenger gyldighet har simkortet.

Ringeprisene innad i Thailand er veldig billig og selv det å ringe til Norge koster ikke så mye, ca 1,50 kr pr minutt har jeg erfart med mitt one2call kort.

Som jeg nevnte innledningsvis kan det bli dyrt å bruke et norsk mobilabonnement i Thailand, spesielt om du har glemt å deaktivere dataroaming eller lignende. Så kjøp deg et simkort så snart du ha anledning og glem ikke å gi dine venner/familie beskjed om ditt nye nummer.

 

 

Powered by 12Go Asia system