Kåre Anmarkrud har solgt seg ut av baren

Category: Nyheter 2 452 1

På selveste 1 april kunngjorde Kåre att han nå ville gi seg med driften av Kåres Partybar.

Kaare og Terje jubileum

Mange mente og trodde da att dette måtte være en aprilspøk, men den gang ei. Kåre bekreftet ganske kjapt att dette var reelt. Og hvilken dag var ikke bedre å kunngjøre dette på enn 1 april 🙂

Så fra 1 mai gikk Kåre offisielt ut av driften av baren som han har drevet sammen med kompanjongen Terje Salvesen siden Desember 2005. Han har solgt sin eierandel på 50% til en silent partner som er en god venn av Terje. Videre så har Terje ansatt en manager som kommer til å starte i juni/juli en gang. Manageren heter Geir Bakken og er en velkjent herremann i Pattayamiljøet og har erfaring med bardrift fra før av. Så alt ligger nok til rette for fortsatt fremgang og vekst for Kåres Partybar i Pattaya.

Iflg Terje blir det ingen store forandringer på konseptet og drift av baren, men jeg antar att etterhvert som tiden går vil Terje sette sitt eget preg på baren. Nettsiden til baren vil etterhvert bli oppgradert noe og tjenesten taxibestilling vil fra nå av Vipreiser ta seg av.

Hva nå Kåre?

Her er et sitat fra hans siste nyhetsbrev:

Pensjonstiden kan nok for mange stå frem som ett sjokk når en ikke har noe å gjøre, men for min del har jeg så mange»baller i luften» jeg skal hente ned å se på mulighetene det skal bli artig å få tid til å prøve noen av disse mulighetene.

Jeg starter med å opprette www.thailandnytt.com der innholdet skal handle om Thailand, ikke bar og sex relatert men forsøke å belyse thaienes levemåte kultur og dagligliv.
Jeg vil reise noe å snakke med fastboende for å få frem hva som gjør at samboerskap og ekteskap mellom thai og farang ofte misslykkes men også hvorfor disse ekteskapene lykkes over år.Det vil bli ett forum der folk kan bidra med sine erfaringer med slike samboer/ekteskap, også for de som ønsker å leve alene her i Thailand.

PattayaBloggen vil herved ønske Kåre lykke til med pensjonistlivet og håper han får mange gode år med helsa og vettet i behold 😉

Powered by 12Go Asia system