Pattaya Bay Resort anmeldelse

Category: Reise 892 10

Her er en liten rapport om mine erfaringer med hotellet Pattaya Bay Resort som ligger midt i Pattaya.

Hotellet ligger sentralt plassert rett bak komplekset The Avenue, med andre ord midt mellom Second road og Soi Buakhao. Det er gangavstand til Beachroad og heller ikke så langt å gå til starten på Walking Street. Kåres Partybar ,Soi 13 og Soi Buakhao er også bare noe minutter unna.

Hotellet har grei standard og har restaurant og basseng på toppen, der kan du innta frokost helt til kl 11 noe som er greit om det ble sent før du kom deg i seng 😉 Frokosttilbudet var av tradisjonell kontinental standard og det var også en 4-5 thai retter. Bassenget er ikke så veldig stort eller dypt men det er fint og sitte der opp og slappe av og sole seg, brukbar utsikt er det også ut over byen.

Jeg hadde rom i 5 etg og jeg ba om å få ett som var vendt mot The Avenue for da fikk en litt ettermiddagsol inn på balkongen, velger du å bo på andre siden av hotellet får du sol inn fra tidlig morgen til ut på dagen ett stykke. Men utsikt fra andre siden så mest ut til å være over et større skogsområde mellom hotellet og Soi Buakhao. Det eneste rommet som var ledig der var tilfeldigvis et handicaprom med to senger, men til å være et såkalt handicaprom var det nok noe trangt om du feks er rullestolbruker. Ellers var rommet helt greit med safe og kjøleskap, litt lytt ut på gangen men det er slett ikke uvanlig på Thailandske hotell.

I lav-sesongen har hotellet et meget godt tilbud, 999 THB pr dag om du booker fra deres nettside, bo 7 dager og betal for 6 dager inklusive frokost. Gjestene på hotellet så ut til å være folk som besøker Pattaya med jevne mellomrom og har funnet et hotell de trives på. Kan også legge til att hotellet er såkalt «guest friendly»  Så konklusjonen er att dette er et godt hotell som ligger sentralt og ønsker du å spare inn litt på ovenattings budsjettet kan dette være et bra sted for deg. For nærmere informasjon sjekk ut nettsiden deres her: http://pattayabayresort.com/

Her er en liten videosnutt jeg tok av mitt rom i 5 etg.

Om du leter etter andre i hoteller i Pattaya eller Thailand sjekk gjerne PattayaBloggens egen hotellpartner her.

 

Powered by 12Go Asia system
%d bloggere liker dette: