Pattaya fylles opp av flodrammede

Category: Nyheter 314 0

I forbindelse med att myndighetene har innvilget ekstra fridager fra 27-31 oktober i 21 provinser inkludert Bangkok, begynner nå Pattaya og fylles opp av både turister og folk fra Bangkok-området.

Dette har nå ført til fulle utleie leiligheter og hus, spesielt ettertraktet er vanlige hus og «townhouse» til de som har store familier. Deretter er større leiligheter i condominiums populære, noen familier fra Bangkok har leid for opp til 6 måneder mens flesteparten leier for 1 uke og opp til 2 måneder. Noen utleiere har dessverre benyttet seg av anledningen til å skru opp prisene på utleie eller bruk av langtidskontrakter.

På hotellene også rapporteres det om ett mye høyere belegg en vanlig på denne tiden av året og det kan akkurat nå være en del hoteller som er fulle. November er også gjerne starten på høysesong for turismen så planlegger du en tur til Pattaya i nærmeste fremtid så anbefaler jeg deg å ordne med overnatting før du reiser.

Mange lurer på om de skal droppe sin planlagte tur til Thailand og myndighetene forventer et kraftig fall i antall turister de nærmeste måneden. Men så lenge man unngår å oppholde seg i Bangkok ser jeg ingen grunn til å avlyse sine turer. Rundt flyplassen Suvarnabhumi er det satt opp kraftige dikesystem som skal forhindre att vann trenger inn på flyplass området. Den internasjonale flyplassen i Bangkok er også en meget viktig hub i Asia så jeg tror nok myndighetene vil gjøre alt for att den skal være uberørt.

NB! Det er rasjonering i en del butikker i Pattaya, dette gjelder spesielt basisvarer som ris, drikkevann, melk og brød. Grunnen til dette er selvsagt att det er vanskelig å få forsyninger frem fra Bangkok og lenger nord i landet.

Er du selv i Pattaya eller andre steder i Thailand, legg gjerne igjen en kommentar! 🙂

Powered by 12Go Asia system