Reisetips om Pattaya og Jomtien

Category: Gode Tips 230 0

Pattaya og Jomtien er populære reisemål i Thailand kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og mange attraksjoner. Her er noen tips for å besøke disse stedene:

1: Den beste tiden å besøke Pattaya og Jomtien er fra november til mars, når været er tørt og behagelig.

2: Hvis du vil oppleve det livlige nattelivet, besøk gjerne Soi Buakhao eller Walking Street i Pattaya, som er kjent for sine barer, klubber og underholdning.

3: Sørg for å prøve noe av den lokale thailandske maten, for eksempel Tom Yam Kung (krydret rekesuppe), Pad Thai (stekte nudler med reker) og grønn karri. Eller så finner du et stort utvalg av internasjonal mat av høy klasse rundt om i byen.

4: Det er mange vannsporter og aktiviteter tilgjengelig i Pattaya og Jomtien, som parasailing, jetski, båtturer og snorkling.

5: Besøk Sanctuary of Truth, et vakkert tretempel som er et arkitektonisk mesterverk og en populær turistattraksjon helt nord i Pattaya.

sanctuary of truth museum under blue sky
Photo by KE PHUAH on Pexels.com

6: Hvis du vil slappe av og unnslippe folkemengdene, kan du besøke Jomtien Beach, som er roligere og mindre overfylt enn Pattaya Beach. Men dette kan variere alt etter som om det er helg eller andre høytider, da flokker gjerne thaier selv til strendene. Eller ta en tur med båt ut til den nærmeste øya Koh Larn som ligger ca 45 min unna, da er du plutselig i en helt annen verden 🙂

7: Ikke glem å prute når du handler på markedene og suvenirbutikkene. Prisene er ofte litt flytende, spesielt hvis du kjøper flere av en ting.

8: Sørg for å respektere den lokale kulturen og skikkene, for eksempel å ta av deg skoene før du går inn i templene og dekke til skuldre og knær når du besøker religiøse steder.

Jeg håper disse tipsene er nyttige og at du har en flott tid i Pattaya og Jomtien!

Powered by 12Go Asia system
%d bloggere liker dette: